Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker alltså finns jag till, vad är en människa värd

Insikten mig slår
att var jag än går
finns jag till
om jag inte sitter still

Jag tänker
Alltså finns jag till
är inte mitt devis
Det saknas bevis

I en värld av ondska och makt
finns det ändå
om jag inte sitter still
mycket godhet att få

Men Insikten mig slår
hur jag än går
Är det inte säkert
Att jag lämnar några spår

Jag har gjort vad jag kan
såfort jag hann
i min lilla värd
Innan jag påbörjar min himlafärd

Vad är en människa värd
utan smink och flärd
är hon kanske värd en del
Eller har jag fel?




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-07 15:03



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Du skriver fantastiskt
2017-10-14

    ej medlem längre
värdefull varenda själ
se dig som du är

grannen ser inte bjälken i sitt öga
men dammkornet i ditt


2017-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Cogito ergo sum.

Ett mycket högt pris har erlagts.
Jesu blod.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP