Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
According to Robin Williams


DEN SORGSNE CLOWNEN

Den sorgsne clownen kunde inte längre
spela rollen som rolig och glad clown,
utan var nu bara sig själv,
bakom den mask man satt på honom.

Det gjorde folk sorgsna,för de behövde
roas,på bekostnad av någon annan
eftersom de inte var roade av sig själva,
och man frågar sig därför vem som har
mest orsak vara sorgsen.

Den sorgsne clownen var mest sorgsen
för att ingen såg honom som den han
innerst inne var,men också för att folk
älskade att låta sig roas av en sorgsen
clown.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 08:38



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kan inte finna den minsta gemensamma nämnare,dessutom sysslar jag inte med rim.
2017-10-08

  Kungskobran VIP
Påminner mig om
Clownen Jack av (Nils Ferlin)

Så slog han sin bästa Kaprifol
stog på huvudet
grät och gol
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP