Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förklaring till varför jag älskar dig


Mitt tomrum



Mitt tomrum liknar ditt tomrum
Våra skal passar ihop
Din sorg är
Gapande skrikande stor och tydlig
Min speglar sig i din
Därför kan jag aldrig svika eller såra dig

En gråtande själ som blöder kan man inte trampa på och varsamt långsamt minnas
Att vi är två
Är nog det enda sätt

Att klara

Kylan
Gråheten
Enkelhetens tristess
Och livets bittra sorger för människan är en ständigt slitande sorglig figur som kanske har fått sin sorg av förmågan att tänka tid och förstå
För mycket

Din tomhet fyller min tomhet

Så det råa inuti
Kan blandas och bli evigt vi.





Fri vers av Jöss
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-09 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra gestalt i din text

2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jöss
Jöss

Senast publicerade
Julsex
Mitt tomrum
* Se alla