Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pentagon Förberede sig för en militär konflikt med Nordkorea

Pentagons senaste genombrott! Den amerikanska militären började förbereda sig för en militär konflikt med Nordkorea Pentagon chefen Jim Mattis frågade amerikanska armén befälhavare att förbereda sig för en eventuell konflikt med Nordkorea.
Enligt webbplatsen Politico.com, var USA: s försvarsminister Donald Trump kallats att presentera inom kort amerikanska strategiska planer för en väpnad konflikt med Nordkorea.
I sin tur bad Jim Mattis amerikanska militära commanders att "förbereda" militära alternativ om förhandlingarna mellan Förenta staterna och Nordkorea misslyckades diplomatiskt.


"På den här tiden försöker vi diplomatiskt och inför sanktioner för att stoppa Nordkorea från hur det började. Nu, vad är framtiden? Vi måste vara beredda att se till att vi kan använda militära alternativet om vår president anser att detta tillvägagångssätt är nödvändigt, säger Jim Mattis.

USA: s försvarsminister uttalanden kommer bara timmar efter USA: s president Donald Trump säger att USA: s politik gentemot Nordkorea inte har gett några resultat i de senaste 25 åren, trots att de har investerat miljarder dollar.

"Vårt land har haft framgångsrik politik gentemot Nordkorea under de senaste 25 åren och ger miljarder dollar utan att ta emot någonting. Våra policyer fungerade inte! ", Skickade Donald Trump måndag till Twitter.


I en vecka sedan, Trump förmedlas till statssekreteraren Rex Tillerson, som sade under sitt besök i Peking att USA är i direkt kontakt med Pyongyang och testa möjliga samtal som han Perde tid att förhandla med den "lilla människan Rocket" och för att rädda sin energi.

I det första inlägget på Twitter skrev Trump: "Jag sade till Rex Tillerson, vår underbara statssekreterare, förlorar han sin tid på att försöka förhandla med liten raket".

I ett andra inlägg riktade USA: s president direkt till Tillerson: "Spara din energi, Rex, vi ska göra vad vi måste göra!" Källa: observator.tv




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-10-10 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP