Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVALITE OCH BILDNING

Kvalité ! hur beräknas den och vem har 1:a hands prioriteringsrätt bedöma vad som är kvalité ?

De bildade ! tänker antagligen den obildade,och vem och hur sätter man ribban för vem som är bildad ?

Läraren ! menar eleven.

Vad är en lärare mer än blott och bart någon som fackläst ett ämne för att lära ut ? som inte alls har något med bildning att göra.

Bildning är ett flyktigt begrepp beroende av vad som för tiden antas vara aktuellt på modet,som man därtill bör hålla sig "Au jour" med i tidens klocka.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-10 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP