Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS LEKSKOLOR OCH UNIVERSITET

Från de första 25 årens lekskola och prövoår till livets teoretiska universitet,gäller det att man valt ämne efter vad man "kan" bli och inte efter det man "vill" bli,för det är inte alla givet att de kan bli det de vill bli,för när de teoretiska kunskaperna skall prövas i livets praktiska universitet gäller det att de fungerar i verkliga livet och inte enbart i drömmens fantasirika illusioners önskevärldar.

Men livets hårda skola är den skola vars natur formar individen efter de levnadsomständigheter överlevnadsinstinkten kräver.

Att vara offer eller bödel,slav eller tjuv,är alltigenom mänsklighetens blodiga historia den mest relevanta skolan.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 09:10



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Här polerad diamant logik, här journalistisk text hos herr Sten."LIVETS LEKSKOLOR OCH UNIVERSITET"
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP