Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill gå med och önska alla tjejer en ljus framtid! Bild: Infinity Column.


Idag på International Girls Day. 11 okt.







På International Girls Day bör alla unga kvinnors potential att vara en betydande röst i samhället fira!
Säg hej!
Du är viktig för mig

Om du träffar en ung kvinna kommer hon att se dig förvånad över att det är gammal moster och säkert att hon inte har noterat dagens stora betydelse än.
Men hon kommer att påminnas dig, i motstridigt stunder hela året.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2017-10-11 09:49



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att flirta, med håret i hästsvans eller uppsatt som en geisha i ett västerländskt land börja bli en vågad handling, och det är trist på km skräcka.
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP