Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SLAGS FÖRORD I BOKEN SOM ALDRIG TAR SLUT

Läsaren är just nu i färd med att läsa något som hon inte har den minsta aning i var det börjar och slutar,vilket kan komma att innebära risker för förståndet och om läsaren kommer förstå det hon läser eller ej,beror huvudsakligen på förståndet,men det förståndigaste vore kanske att sluta läsa här,för annars vet man aldrig vart det slutar eller börjar då man läst färdigt och finner att man kommit till början av historien som upprepar sig likt urverket som aldrig kommer fram till det slutgiltiga slutet,utan oavbrutet börjar om.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-13 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP