Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten VX

Höstlöven
söker...
letar ...
när de faller...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-13 19:56



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Dramatiskt sann
-verklighet
och samtidigt:
metafor
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual