Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den onda vita heterosexuella mannens eviga fördömmelse

Mannen står för det onda på vår jord
kvinnan är enbart god

Vit man och heterosexuell
då är du per definition inte snäll
Vad dina förfäder har gjort
är ditt brott

Du skall för evigt lida bot
och bli utsatt för hot
domen mot dig är hård
du finner ingen nåd
för vad dina förfäder gjort

Vad är vägen ut
för att på detta få slut
som förärar mig denna lott
som feministernas fördömelse fått

Man kan hoppas att dom är få
som på denna fördömmelse skriver på
men tonen är hård och rå
och man vill många nå

Skall mina barn också detta ha
om dom råkar vara manliga
skall det för evigt bestå
med oss att skulden beslå

Vad är vägen ut
för att på detta få slut?
varför vägrar dom att förstå
att vi inte är födda så




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-14 12:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Har lagt till en vers
man skall inte generalisera

Man hoppas att dom är få
som denna fördömmelse skriver på
men tonen är hård och rå
och man vill många nå
2017-10-19

  Staffan Nilsson

Ack ja, du gestaltar den gängse invändning - "Inte alla män ..."
Det är ju sant.
Jag invänder: Inte alla feminister. Det är också sant.

2017-10-19

  i af apa
Den feministiska frågan är alldeles för viktig för att ligga i händerna på FI! Idiot förenklingar är farligt. Tror inte på arvssynden..

2017-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag född i rätt kropp.
Är det något fel på mig?

2017-10-14

  henke_r
Spana in den norska dokumentären ”hjernevask” på youtube. Där får man lära sig hur bisarr identitetspolitiken har varit. Den är på ca 38 minuter i över fem delar.
2017-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Den som inte är född på nytt har fortfarande ett stenhjärta.
2017-10-14

    ej medlem längre
Det är hatfeministerna som står för det onda, svenska män borde stå för sin rätt och inte låta sig kuvas på det viset!
2017-10-14

    ej medlem längre
djungelns lagar
Lagar och stenhjärtan
lagar som många inte håller
Kom nära oss Gud
skriv istället ditt ord i våra hjärtan
så människor öppnar sina ögon och ser
dig där du står med händerna utsträckta

Skriande orättvisor sker ständigt
och faktum är att elaka rykten färdas fort på denna jord
2017-10-14

  Larz Gustafsson VIP
För mig finns det ingen fördömelse. jag befinner mig i Kristus Jesus.
Se Romarbrevet 8:1.
Feminismen, däremot är en förbannelse.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP