Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE ENS OM NÅN KAN BEVISA ATT UNIVERSUM ÄR RUNT....

Oåterhållsam uppriktighet kan innebära en uppseendeväckande om inte chockerande läsning av den mer ohämmat frispråkiga författaren.

Men varom sanningshalten ligga,vet nog endast upphovsmannen själv.

Att söka väcka uppmärksamhet i detta århundrade är inte det enklaste,inte ens om någon lyckas bevisa att universum är runt,ovalt eller fyrkantigt.

Då är det enklare göra socker av salt eller tvärtom.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-15 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP