Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du passerat en grind är du inte längre samma människa som på avstånd kunnat se den, staketet grinden satt i och även upplevelsen att ha lämnat spår av dig själv bakom dig. Du var där, inte sant? Om så blott mentalt.


Om tvåhundra år





I framtiden, om några sekel
eller så, kommer ryktet om
någons död absolut inte att
vara överdrivet. Varken personens död

eller ryktet. Men övertygelsen om
att något verkligen har skett
'Elvis has left the bilding',
skulle nog ha kunnat lura
en och annan att sätta

tro till att den gossen,
även i denna moderna tid,
har synts till i Paris,
Rom, Hiroshima, Oslo och London.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-17 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP