Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är detsamma

Om du lyfter upp

en gren och svarar hallå

då har du förstått




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2017-10-17 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP