Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha ett hjärta


Att ha ett hjärta
Jag sugs in i det
In och baklänges ut genom rymden
Den ljusa rymden
Där möter jag dem
utan ord
Det är värme i din blick och du lägger din hand på min rygg
Vi är trygga nu
Här i solen
Tystnaden är vävd av sommar
Vi andas ut andas hem in i den varma tystnadens famn
Allt släpper taget, ned i den fjärde dimensionen
Jag litar fullt ut på gravitationen
Sjunker hem
Det var så längesen
Jag var här ibland när jag var liten




Fri vers (Modernistisk dikt) av Susandeträd
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-17 23:46



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Magisk slutrad. Hänger kvar där ett tag.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Susandeträd
Susandeträd

Senast publicerade
Att ha ett hjärta
* Se alla