Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto: Copyright : Soligajag_1


Tur vi alla är formade på olika sätt

Denna poesi vill jag tillägna Valter som är den
varmaste och goaste poetvän jag har.

Tänk om vi hade en knapp med on/off på.
Allt som vi inte gillar eller tror på hamnar på off.

Sedan är det denna On som gör oss så goa, varma, mänskliga
och till och med får ett "plus" i kanten för det.

Varför är då vissa ämnade att "ta emot allt skräp" medans
andra bara "flyter med" .

Jag kom fram till att man ska bara "gilla läget" , inte engagera sig
alltför mycket i både det ena och det andra.

Om man då är en sådan person , som dras till problemen eller
har en "gloria" som lyser för alla och envar.

Så Valter , ge dig hän i olika diskussioner med hela ditt "hjärta" .
Alla har vi olika åsikter om världspolitik eller hur man får vara.

Ingen , och då menar jag ingen får trampa dig på tårna för att du
talar om vad du tycker!!

Jag gillar att diskutera om det mesta . Ok, förutom politik och dess
inverkan som vi individer inte kan påverka så mycket .

Njut av Livet och dess former på olika sätt!!
Ge dig hän!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-18 09:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...fint till din vän...
2017-10-21

  ULJO
Klok avslutning på denna fina
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP