Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till sonen


I drömmen

har ingen ålder

men du är alltid ett barn

GRATTIS PÅ DIN DAG




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2017-10-19 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP