Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNORNAS BOXNINGSMATCH

Efter att bland högre bildat folk motionerat hjärnan med intellektuella frågors utmaningar, vilkas svar ännu ingen intellektuell kunnat besvara med ett slutgilltigt svar,bör den vila ett tag för att inte få kortslutning.

Det är som i en hjärnornas boxningsmatch,där man ger tillfälle till eftertanke inför varje rond,som alla dessa mörbulltade,överansträngda intill bristningsgränsen maximum overdrive hjärnor,vilka tänjer på gränser och begrepp,till att söka nå det högre medvetandets yttersta,i de evigt oavslutade matcherna.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-19 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP