Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av #metoo kampanjen


Vi är sexuella varelser bägge två

Sexuella varelser är vi bägge två
av det bör man inte illa må
var är en sexuell invit
annat än en rit

Lite måste man tåla
utan att måla
det som trakasseri
att finna sig i

Är en flört en trakasseri
som man måste finna sig i
för somliga det kanske är
vi är inte lika som bär

Kvinnor och män olika är
i uttryck för sina begär
kvinnan är mer subtil
det är hennes stil

Mannens är mera grov
det är hans mov
det är inte så bra
det vill kvinnan inte ha

Hon vill ha en man med stil
som är mera subtil
hon faller lättare då
det är något för mannen att tänka på




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-21 09:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
njaee både rätt och fel
undras om inte det :)

2017-10-21

    ej medlem längre
Väl balanserad och insiktsfull dikt, tycker jag.
2017-10-21

  Öknens Ros VIP
missförstånd kan lätt uppstå i samspelet mellan man och kvinna, men alla fysiska kontakter bör ske i samförstånd mellan båda parter.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP