Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All data teknik bygger på 1 och 0


Lite matematik

Att 1+1=2 är lätt att förstå
1+0=1likaså
men att 1x0=0 är svårare att förstå
men det är likväl så
1an och 0an är våra viktigast tal
utan dom har vi inget val
utan dom är det så
att vi inte denna sajt kunde nå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-21 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nä utan de numeriska talen
funkar väl inte avataren

010101010101
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP