Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG BLI DIN EGEN ÄNGEL

LÅT MIG BLI DIN EGEN ÄNGEL

Fader Vår som är i himmelen
Kom till mig mitt i natten
När mor och far sover har jag ju dig
Snälla snälla lova om jag nu skulle dö
Låt mig bli din egen ängel
Lika vit som vinterns snö

Låt mig bli din egen ängel
med vita vingar små
Flyga över de vackra ängarna
i din himmel som är ju alltid blå
Låt mig vara vid din sida
ovch i din famn få krypa in
Låt mig bli din egen ängel
I en himmel som är din

Låt mig bli...

SOLO
Låt mig bli...

21-10-2017
Bo Grapenskog





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 3209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-21 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj