Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På landet

en tom postlåda

bara några vissna löv

kastade av barn




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 660 gånger
Utvald text
Publicerad 2017-10-22 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP