Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor 24 7

Frågor
Mitt liv bygger på dessa
Frågor
Mot varandra

Självbedömning
Kritisk
Söker acceptansen i mig
Duga
Vara

Alltid sökt
Livets bekräftelse
En inre eld
Att tämja
Som med bekräftelse får syre
Värmer mina rum kortvarigt

Frågor
När tändes elden
Vad vill jag visa
Är detta det jag behöver känna

Önskan att vara omtyckt
Blir till absurdum
När leenden
Sväljer sanningen




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-10-22 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP