Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gandharva

Söta tårar

silar ner

Havet kränger

himlen ber

en ängel krusar tanken lätt

navigera mot himlen på alla sätt

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-04 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP