Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de sista ger sig av


Tecken i skyn


Flyttfåglarna
formerar sig
och tecken bildas
som jag kan se klart

I oktobers sista dagar
talar några ett språk
som jag förstår
och däri vilar
himmelsljuset




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-24 16:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat till naturen och dess under!
2017-11-11

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2017-11-04

  Monika A Mirsch VIP
Stämningsfullt - livet pulserar i din dikt!
På vår gård har första snön nästan dränkt oss. Men vi hade hängt upp behållaren för solrosfrön till småfåglarna och de försåg sig av hjärtans lust.
Vår vinter dekoreras av småfågelbrus.
2017-10-26

  Respons VIP
Fint koncentrat av hösten!
2017-10-25

  Anya VIP
Jaa årstiden talar till oss. Så vackert du skriver. Gäller att ta vara på ljuset....himmelsljuset. Bra!
2017-10-25

  ULJO
En vacker hyllning till naturens under
2017-10-25

  Bo Himmelsbåge
En underbar höstdikt i hoppets tecken!
Ett V- format tecken som strålar av himmelskt ljus och plogar rätt in i hjärtetrakten...
där går det i vintervila...
tills det återvänder i segertecken
mot norr i vår!
Du är en underbar teckentydare
med ett klart och rent språk!
2017-10-24

  Bibbi VIP
Så fint formulerat.
2017-10-24

  Chawa VIP
Serent och nära talar själ till själ. Teckentydningen och därpå insikten som är så klingande och ren gör att den där vemodskänslan helt uteblir... Åh så vacker känsla du får fram här!
2017-10-24

  aol
Vackert säkert svingar skalden pennan här.
2017-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Innehållsrik text med höstkänsla!
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP