Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DINA LJUSBLÅ ÖGON

I DINA LJUSBLÅ ÖGON

Det känns härligt det gör mig glad
Blicken när du skrattar
Känslan av att hålla dig i hand
Och då vet jag innerst inne
just då så känns det rätt

I dina ljusblå ögon svävar jag på dunlätta moln
Jag vill fångas av dig och mystiken
Som finns när vi träffas vi två

I dina ljusblå ögon svävar jag på dunlätta moln
Jag vill fångas av dig och mystiken
Som finns när vi träffas vi två

SOLO

I dina ljusblå ögon svävar jag på dunlätta moln
Jag vill fångas av dig och mystiken
Som finns när vi träffas vi två

I dina ljusblå ögon

25-10-2017
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 1972 gånger
Publicerad 2017-10-25 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj