Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter Säsong.

 

 

som en fläck av blått bläck,

hösten slashar bevittning

 

Det är grå idag. torsdag den 26 oktober 2017

Förutspår det skärningen av polar cortex?

over casting, en tung vinter på de norra substraten.

oro att handsken visar…

träden nästan nakna av sin utsmyckning

Fågelflockar skriva bokstäver i konvojer adjö.

 

Jag undertecknar dem med fingrarna genom det grå ljuset.

Empiriskt går jag med ögonen nästan stängda för horisonten.

 

Genom rynket av bladen av en tjock matta som inte är över.

Jag föreställer mig att floderna springer till himlen och säljer illusioner om att bladen är ord i pengar till min vinnande text.

Min själ blir lättare som en papegoja.

 

Jag öppnar ögonen och se terrasserade sluttningar klättra mig full med färsk och mogen, fuktig höst som visar rött, gult, grönt, koppar brun, blek himmel och luft motståndsrörelsen insvept i den första frosten,

Svampar av alla slag lyfts upp genom lövverket.

Detta är en sorglig dag på sätt och viss när hösten luktar vinter blöt vinter kyla.

ser hur mörka tiden är här för att stanna men det har sin charm och hörhopning av en vit magi, ren naturlig snön;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-26 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP