Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man gör allt för att slippa bli sårad

Det är underligt vad folk gör för att undvika att bli sårade.
De går in i något som endast innehållet fysisk kontakt för att undvika den känslomässiga. För att de ska kunna lämna om något känslomässigt skulle råka uppstå. Simpelt. Du slipper själv att bli sårad.

Ungefär som att öppna en flaska vin man har sparat till helgen och dricka upp den för att köpa samma sort och öppna den nästa helg.
Som någon förbrukningsvara.

Jag är trött på människor och deras rädsla.

Det får mig att bli förskräckt för att bli sårad själv.




Fri vers av Elsindar
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan trösta dig med att när vi nått gränsen och blivit sårade så mycket att då finns den inte längre!
2017-10-26

  McLashlan
"Det får mig att bli förskräckt för att bli sårad själv ". Jag håller med dig! Den oron parasiterar sig verkligen.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Elsindar