Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi hörs

"Vi hörs sen" sa du och stängde min dörr.
Och hördes gjorde vi aldrig igen




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-17 05:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en falsk men ack igenstängning
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Elsindar