Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringdans

Vi går runt runt
jag och alla
fallna lösa löv…
vi leker
vi leker ringsdans
vinden rör oss kärleksfullt...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-28 18:20



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Hösten bjuder in!
2017-10-30

  Öknens Ros VIP
Och löven virvlar runt i en lustiger dans. :)
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual