Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterfittan (satir)

Jag är en bitterfitta ja
Arg och bitter vareviga da
orättvisor på rad
I denna unkna stad

Männen är ett gissel på vår jord
endast kvinnan är god
tråkigt att man måste dom ha
för sin avkomma

Det går ju att lösa på andra sätt
men njutningen saknas då rätt och slätt
jag är en bitterfitta ja
men vill ändå karlar ha
kanske rentav älska




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-29 08:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser om igen,
försökte kommentera från mobilen
då jag inte var hemma

upplevelsen är
när jag läser igen
litet sorgset min vän
varje mynt har två sidor
och vi ser inte vad som finns
i ryggsäcken






2017-10-29

    ej medlem längre
Otoligt bittertvskrivet
Ändick rimmat dtivet
Är det budgeten som gick med minus
I nöden prövas vi
Står bokslutet på minus
Då behöver samtliga utgifter granskas
Är de till fördärv måste de beskäras
För inte livet ska förtäras


2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP