Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREV TILL KNARK

Så. Öppen nog.
Öppen nog för att skriva.
För att smula speglar – lösa din
lömska buskkonst. Min färgblindhet
till trots. Mitt 2-CB
till trots: Denna plötsligt djupa
skog på båt.

Åhhhhh det kroppsliga kommer runt, nedströms som oentusiastiskt arbete, kommer runt – smyger som
de skugglösas lakejer. Svär att aldrig mer droga droga,
stänga sig igen.




Fri vers av Alexander Sand
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Sand