Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång


jag hämtar liv ur destruktivitet
igen
i alla fall är det vad jag inbillar mig
men jag känner mig mer död än levande
på insidan

men det sväller av självhat
som att det kokar över snart
jag blir stillastående i ambivalens
när allt är palindrom

och jag vill bara bryta ytan

men det finns ingenting
där under
bara tomhet

/jag dagdrömmer
igen
på onsdag då är jag helt ledig
jag ska sätta upp en lapp på
ytterdörren kom inte in
utan att ringa ambulans

barnen får inte se det här

troligtvis dricka några glas
jag har redan sagt hejdå
jag gjorde det den här helgen
till alla

knyta upp elkablar i trappan
och sedan bara göra det
det måste vara definitivt
den här gången
inga halvdana försök
för att bli omhändertagen några dagar

det leder ingen vart




Fri vers av Ksalol
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-10-30 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ksalol