Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄND ETT LJUS FÖR KÄRLEKEN

Tänd ett ljus för kärleken
och låt det brinna
Låt den låga som ni tänt får lysa klart
Då ska kärleken ni fann aldrig försvinna
Älska varann för evigt så en dag

När du har mig din vän i livet
Dela på allt glädje som sorg
Om det är så nån gång det uppstår tvivel
Kom då ihåg att lita på varann

Tänd ett ljus för kärleken
och låt det brinna
Låt den låga som ni tänt får lysa klart
Då ska kärleken ni fann aldrig försvinna
Älska varann för evigt så en dag

Kärleken kan man inte ta för givet
men att den kom det glöms inte bort
I nöd och lust så står det skrivet
Glöm inte bort att ni fann varann

Tänd ett ljus för kärleken
och låt det brinna
Låt den låga som ni tänt får lysa klart
Då ska kärleken ni fann aldrig försvinna
Älska varann för evigt så en dag

SOLO

Tänd ett ljus för kärleken
och låt det brinna
Låt den låga som ni tänt får lysa klart
Då ska kärleken ni fann aldrig försvinna
Älska varann för evigt så en dag

31-10-2017
Bo Grapen skog




Övriga genrer av Knoparemoj
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-31 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj