Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pomperipossas hemmamatch

Hon var tyst aggressiv
ilskan smög ut och in i dem hon mötte
-infernaliskt subliminalt

Jag, jag raggade mest för mötet på morgonen
Där var jag hemma fast det alltså var bortamatch
Många tyckte det var värsta anspänningen
Jag förförde den redan förförda

Att jag och hon?
Hela mitt game föll platt
Inget funkade
Stelt som ett lik av fjärde graden

Men så
Ett leende
Hon sa att alla andra hade gått för länge sedan
Inte jag

Hon fortsatte att ge mig fan, vara stel, få mig att känna mig fel
Men en kram
som hölls kvar
och lite släpp
en puss en kyss
Smek och put

Hon visade tänder, rädd förstod jag, men garden
nere

Vi låg nöjda

DN

Sten sax påse

Hon sa förlåt

Jag lät henne




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-01 14:15



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin beskrivning av hur rädslan förstör kärleken och närheten.
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP