Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att befolka staden med mer verklighet

Världen här, är likt en stad som är i ett vidsträckt land. Men mycket långt nere i havet av landskapets marker. I en del av ett universum som i en skog, där mycket finns och bor.

Det växer rötter i strövtågen. Det söks omkring efter de gränslösa svaren. I varje mening av orden som är gjorda i sina nu. Av mönsterfält och årstidsljus. Här beklär dagen, klara bäckar små, att nå sina vrår. Att leva mycket. Att inte leva för lite. Att leva livet, det som här har blivit givet.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-02 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP