Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Med Bach/Gounod i natten


Ave Maria
i Allhelgonanatten
och mörkret skingras


Om jag håller ut
väntar svaret där framme
i gryningsljuset




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-04 08:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och känslosamt!
2017-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Berörande texter väcker tankar och känslor!
Läser den sista om och om igen och blir lite blank i ögonen!
2017-11-06

  ULJO
Varmt och innerligt
2017-11-06

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker o välskriven haiku
väl passande i Allhelgonatider....
Lyssnar samtidigt på Bach undersköna
Gounod...
Med så härlig poesi, så fint bildval
och himmelsk musik därtill,
känner jag mig stärkt och hoppfull
inför svaret hägrande där borta i det
kommande gryningsljuset!

Varmt tack för denna eminenta haiku!

Sparas!
2017-11-05

  Chawa VIP
Fångas av det förtröstansfulla och oerhört vackra i bästa haikustil. Bildvalet tilltalar också och tillsammans med texten bildas en ljusskimrande enhet av hopp och frid... Underbart fint!
2017-11-04

  Eva Langrath VIP
Tycker om tonen i orden.
2017-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag kan förstå känslan !

Bra !!!
2017-11-04

  Monika A Mirsch VIP
Mjukt och välkommande!
2017-11-04

  Anya VIP
Jaa tänk om man fick svaret...tänker jag. Hoppas diktarjaget fick sina svar. Fint diktat.
2017-11-04

  Bibbi VIP
Amen!
2017-11-04

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP