Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bivekningar på tabletter kan vara väldigt farliga

Bivekningar på tabletter kan vara väldigt farliga

Det är ju tabletter till vänster och höger,för läkare i dag ha r inte mycket annat att tillgå. Men ingen talar om biverkningarna. De kan vara mer odrägliga än själva sjukdomen. Det står att man ska läsa bipacksedeln. Gör man det blir man ju väldigt chockad över hur mycket denna lilla tablett kan ställa till det. Många kanske tänker att detta händer inte mig. Men tyvärr kan man har otur för varje människa är unik.

Jag fick en tablett för min panikångest efter barnhem och fosterhem,våldtäkter. Denna tablett skulle göra så jag blev lugnare. Men något lugnare blev jag inte utan jag såg älgar springande på väggarna. Ni kan tänka er en ung man som hade råkat ut för detta trauma fick nu se älgar springande på väggarna. Man blev väldigt chockad kan man säga. Denna tablett har de tagit bort i dag. Men jag var naturligtvis en försökskanin.
Jag tänker på alla äldre som får medicin i massor. Är det konstigt att de är trötta eller förvirrade? Den ena tabletten tar ut den andra och biverkningarna exploderar. Jag är av den övertygelsen att man måste vara restriktiv när det gäller tabletter. Det finns inga lyckopiller utan det är bara att männioskor blir sämre. Ibland står det att man inte får köra bil när man har tagit detta preparat. Hur många tror ni kör ändå?

Jag fick en tablett mot högt blodtryck,den gjorde så att jag ville mörda någon. De byte ut dessa tabletter tio gånger men ingen fungerade. Symptomen var influensaliknande symtom. Så i dag är jag fri från dessa tabletter men mitt höga blodtryck bestå. Ska jag välja så mår man mycket bättre utan dessa tabletter.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-04 15:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag fick epilepsi av smärtlindring mot artros och vet vad Du talar om.
Tidigare i livet fick jag leverskador av en medicin mot kolostrol som senare förbjöds...
2017-11-04

  Kungskobran VIP
Hej håller med dig fullständigt
Min syster blev så skadad a
Har du läst min Massmedicineringen

2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj