Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många har fallit över bord av överfulla båtar


Riskfärden över Medelhavet.



Andningen flämtar och ångesten driver bröstet mot strupen
Fotfästet glider och steget viker sig som för en försupen.
Händerna griper hårt om ringen runt hala livbojen
En tappar fästet och huggs av hajen!
Under öppnar sig mörka djupen.
Ingen ser ner bortom stupen .
Vattnet fyller munnen
Två hostattacker
Försvunnen.




Bunden vers (Rim) av Patroklos
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-06 12:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du målar med orden
upplevelsen
dyker
in
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Patroklos
Patroklos