Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Bara Ord X

Vill du ha en vän?
Visst, jag kan bli din vän
eller din dödsfiende
Du förstår, det är så jag fungerar,
driver kärlek och hat till det yttersta

Hur vi än möts
så ser du mig balanserad
på randen till undergång

Låt mig spela mina kort,
mitt fyrtal i klöver kung,
med öppen hand
vad finns med i sjön?

Jag är ett blankt ark
en öppen gästbok
dina rader gör avtryck
de formar mig
jag återgäldar alla tjänster tusenfallt

Förvänta dig dock inte
att jag ska låtsas sms:a
i hörnet på något café
till vilket du aldrig kom

Kärlek skall med kärlek prisas
Hat skall med hat hämnas




Fri vers av BaraOrd
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-05-30 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd