Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transatlantisk dissonans

 

 

 

snöblind

genomsnittlig desorienterad

skvalificerad

trumpen

men

jag går därifrån generellt mimosa

distraktioner

 

du finns mina tankar

inget svirr

svirr

klirrade mirra pax

du finns

någonstans borta bra men

hemma gemma

braxit

dunka dunka skänken slanten

adidas ass

var detta progressiv

psytrance?

 

men jag ryttaren på svanka

blanka

yes ma'am

toxo

nu visslar jag charlotta klockan

är strax åtta

 

och jag är inte hemma

ändox spader

jokern

yes ma'am

-

spatial transatlantisk

dissonans

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-07 07:00

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns både en dissonans mellan ordens imnebörd och en härligt sjungande känsla i din text! "Progressiv psyktrans" - ler jag särskilt åt.
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP