Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat mitt lilla barnbarn 1 1/2 år


Kärlek till ett litet barn

Abstinensen är svår
fast vi sågs i går
längtan efter min lilla tjej
är svår för mej

Du är så näpen och fin
tänk att du är min
när du ler mot mej
min lilla tjej

Du lutar mot mitt bröst
när jag ger dig tröst
det är svårt att gå
lätt att ramla och slå

Nu skall du sova sött
har blivit så trött
sitter och håller din lilla hand
du rör på dig lite ibland

Svaga ljud jag hör
tyst jag smyger
och ej stör
sömnen den är skör




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-07 16:42



Bookmark and Share


  henke_r
”lena” och inte leva:p
2017-11-08

  henke_r
Vackra och leva kärleksförklaringar.
2017-11-08

    ej medlem längre
fint
2017-11-07

    ej medlem längre
fin och öm
vackert omtänksamt

2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP