Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva, till sist

Eva
Till sist fick du känna
Känna kärlek
Önskvärdhet i tillvaron
Tillit mot andra kom med tiden
Att vara en bästa vän

Du valde din säng
Din första och sista

Djupet i dina ögon
Gömde mörka minnen
Du aldrig delgav

Djupet i dina ögon
Fanns en värme
En klokhet
Så när inget fanns att göra
Kunde mamma bara viska i ditt öra
För din skull behöver du till himlen fara
Och du ska se
Där kommer alla hundar vara




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-07 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP