Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i lördags


Samarbete i blått

 

Vacker och stolt
lyser lupinen
i ensamt majestät
helt utan konkurrens

Kanske ville himlen
och havet
slå sig samman
för att överraska mig

De nya penseldragen
gör mig glad
och jag tackar för
novembersymfonin
i blått




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-08 14:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Synnerligen skimrande i blått med jul poesi ringande!
2017-12-30

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2017-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att än kunna njuta av dessa vackra färger...
2017-11-12

  anits VIP
Mycket vackert skaldat om naturens under!
2017-11-11

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild på en blommande,blå lupin!
Mycket ovanligt i mitten av november!

Jag ser detta som ett varsel, ett tecken, på att aldrig ge upp, även o det är grått, kallt och mörkt runtomkring!
Säkert har himmel, hav och jord, gått samman för att styrka dig inför den kommande vintern, med en härlig novembersymfoni i blått!
Mycket kärnfull o vacker poesi!
2017-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till naturen samt en vacker bild en lysande blå blomma som ögonfröjd!

2017-11-09

  Bibbi VIP
Tack för detta fina!
2017-11-08

  Chawa VIP
Jag älskar lupiner, men verkligen en ovanlig syn så här års. Jaa ett slags samarbete är det nog, som ett tecken att tyda... "novembersymfonin i blått" är tilltalande och mycket passande här.
En härlig ögonblicksbild har du tecknat!
2017-11-08

  Cikoria Blå VIP
Text och bild i fin harmoni.
2017-11-08

  ULJO
Härlig syn
2017-11-08

    jesse james
Vackert/JJ.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP