Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös

MAn känner sig så maktlös,
man vill bara ta tjuren i hornen och sätta fart.
Varför tvivla när det är så enkelt ändå.
Du har en plan följ den.
Fråga inet en massa hela tiden som gör dig så förvirrad.
Bara kör.
Följ din plan istället.




Fri vers av sandra79
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-08 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandra79

Senast publicerade
Maktlös
Du mr
Du
* Se alla