Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karaktär.

En smutsig päls kan rensa men en tråkig smutsig karaktär, aldrig.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en tråkig karaktär är kanhända inte tråkig i andras ögon

då jag slog i synonymen för vidare begrepp:
läggning, temperament, sinne, särdrag, stil individualitet, viljekraft, moral osv...

så synes karaktären vara så vitt omfattande att någon egenskap i rimlighetens namn borde stämma med den egna?
Har jag fel rätta mig gärna
Vetgirig

2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP