Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De latenta tecknen

med undantag för några små detaljer

är riktningen densamma

blicken vänd utåt som om

sanningen finns utanför satser

solen skiner  regnet kommer

 

från intet  skall  vi redan avresa

men svar på frågor samlas

på hög ligger kläderna också

tankarna fins kvar

sådana som att livet föds av smutsen

dessa envisa flugor ovanpå

det som strävar mot kaos

 

bortom de betungade drömmarna

med ett surrande ljud

är väskan redan packad

i det omvända perspektivet

även resan avslutad




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2017-11-09 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP