Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdandes

Flöden, fotspår och stigar.
Det dagliga livet.
En färd inåt och utåt till nästa mål.
En riktig varm låga i själen.
Inför solens skinande anlete.
Vi växer bort.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-10 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP