Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen

Vi kan stå här och trampa hur länge vi vill
Men börjar inte du med bli less på att stå still?
Jag viskar så tyst att du inte ska höra
Vet inte själv vad jag skulle förstöra

Kom

När allt annat är gjort finns bara en sak kvar
Det finns nåt jag behöver som jag vet att du har
Dina ord hörs ganska dåligt över min inre röst
Alla kansken och nästan är en rätt klen tröst

Kom igen

Du måste väl ha insett att tålamod tar slut?
Du ser plötsligt så fruktansvärt vilsen ut
Du, som annars alltid ska ha sista ordet
Det som hängt i luften ligger nu på bordet

Kom igen, vi gör nåt farligt




Bunden vers (Rim) av Anna Wärn
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-12 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att leva ett kreativt liv är attraktivt :)
Smart författat
2018-04-11

  Hogstedt
Hell yeah I'm Down with The clown
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Wärn
Anna Wärn