Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett vackert inre liv men ingen ser det fina

Kärleken är
som en annan planet
och dit är det så långt att resa.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-13 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP