Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du talar

- När du talar är det lika vackert att höra dig,

  som att se dig. Din omedvetet perfekta attityd! 

  Din välgenomtänkta tanke...

 

Mmhmm....

Upptäckten av örats andel gör mig lika tacksam

för tillfälligheterna som att det gör mig xtra uppmärksam.

Som att det är inte fel vad du sa utan hur du sade det! 

Fundera på vad du säger och korrigera det själv. 

Insikt ger per automatik skönhet och naturlighet..inte sant? 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-14 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP